Şehit Mehmet Atıcı Anadolu Lisesi

Vizyon: Bilimsel, teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli gelişen ve yenileşen; bir yüksek öğrenim kurumuna hazırlanan, çağdaş, demokratik bireyler yetiştirmek.

Misyon: Bireysel yetenekleri farklı, bilgili, özgüveni gelişmiş, çevresiyle ve okuluyla barışık, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, ekip çalışmalarına yatkın, toplumun gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen bireyler yetiştirilmesini sağlamak.

Başarılar: .

Saatler: 08.10-15.15
Isınma: Klima, Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce (Birinci Yabancı Dil), Almanca (İkinci Yabancı Dil)
Sportif Etkinlikler: Sınıflar Arası Bilgi Yarışması, Futbol Turnuvaları, Okul Dergisi İzdüşüm, Şiir Dinletisi, Tiyatro Gösterimi, Resim Sergisi
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK Bilim Fuarları
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Mescit

WEB - https://sehitmehmetaticianadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - HÜRRİYET MAH. 789 SK. ŞEHIT MEHMET ATICI ANADOLU LISESI BLOK NO 2A İMAMOĞLU / ADANA

Yerleşim Yeri -

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İmamoğlu merkezinde olup, Adana iline 42 km uzaklıkta bulunmaktadır.